• Kontakt informacije

    Mold Solutions je kompanija koja je nastala kao odgovor na potrebu sve rastućeg tržišta brizganja plastike, kako u Srbiji tako i regionu, da dobije konkurentnije cene i veće tehničke mogućnosti u oblasti izrade alata za brizganje. Od početka smo specijalizovani za dizajn, razvoj i proizvodnju alata za brizganje plastike za razne industrije, uključuјući auto industriju (automotive), belu tehniku, industriju pakovanja i ambalaže, kao i razne druge industrije.

pišite nam ili nas pozovite

Kontaktirajte nas telefonom pozivom na broj +381 63 83 63 187.
Takođe nam se možete obratiti i slanjem imejla na adresu office@moldsolutions.rs, ili uz pomoć date kontakt forme.
Sva polja obeležena zvezdicom * su obavezna polja kako bi uspešno poslali poruku.

Pošaljite poruku i biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja.
Slanjem poruke saglasni ste sa našim politikama privatnosti i načinom obrade/prikupljanja informacija i podataka.
Prikupljeni podaci koriste se isključivo, i samo u poslovne svrhe. Za sva dodatna pitanja pozovite nas na dati broj telefona.

Kontakt telefon: +381 63 83 63 187
Sedište: Kragujevac, Srbija
Zatražite ponudu za izradu alata

Kontakt informacije

Mold Solutions je kompanija koja je nastala kao odgovor na potrebu sve rastućeg tržišta brizganja plastike, kako u Srbiji tako i regionu, da dobije konkurentnije cene i veće tehničke mogućnosti u oblasti izrade alata za brizganje. Od početka smo specijalizovani za dizajn, razvoj i proizvodnju alata za brizganje plastike za razne industrije.

PIŠITE NAM ILI NAS POZOVITE

Kontakt telefon: +381 63 83 63 187
Takođe nam se možete obratiti i slanjem imejla na adresu office@moldsolutions.rs, ili uz pomoć date kontakt forme. Sva polja obeležena zvezdicom * su obavezna polja kako bi uspešno poslali poruku.

Pošaljite poruku i biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Slanjem poruke saglasni ste sa našim politikama privatnosti i načinom obrade/prikupljanja informacija i podataka. Prikupljeni podaci koriste se isključivo, i samo u poslovne svrhe. Za sva dodatna pitanja pozovite nas na dati broj telefona.

Zatražite ponudu za izradu alata
pencilmap-markerphonemagicangle-up